Quivver: Hálás vagyok a magyaroknak!

Sok utazással töltötte John Graham az elmúlt heteket, így nem mentünk bele a legmélyebb témákba, azt azonban megtudtuk, hogy hamarosan Sasha Live Show-jában énekel és érkezhet az új album is. Ennél is fontosabb persze, hogy szombaton végre újra Veletek, kedvenc közönségével lehet.

John készítette el a Legendary Moments 004-et

Egy év se telt el és újra találkozhatunk. Hogy vagy, John, mi történt veled az elmúlt egy évben?

Nagyon mozgalmas év volt ez, több projekten is dolgoztam, és két EP-m is megjelenik a következő hónapokban – egy 4 track-es EP a Selador-on, majd egy másik, 2 zenés a Bedrock-on 2017 elején. Szintén nemrég remixeltem Sasha ’Rooms’ track-jét, amit tavaly írtunk közösen. Készítettem egy drum & bass remixet Skanna nevem alatt, amit évekkel azelőtt használtam, mielőtt Quivver-ként kezdtem volna house zenéket készíteni.

Album?

Lehetséges, hogy készítek egy albumot, de nem 2017-ben. Amellett, hogy még több Quivver zenét készítek majd, szeretném tovább vinni a Skanna-s drum & bass vonalat, és egy új Space Manouvres megjelenésen is dolgozom.

Szombat – Cinema Hall

 

Nyilván követed a fiatalok munkásságát. A magyar srácok az elmúlt egy évben igen jól muzsikáltak.

Igen, ismerem a srácokat, nagyon jó és minőségi zenét csinálnak – és mint ahogy azt már tudjátok, régóta figyelem a többieken felül és rajongója vagyok Lank zenéinek, dolgoztunk is már együtt egy pár közös track erejéig, és továbbra is folytatjuk ezt időről időre.

Sok fajta módon megméretteted már magad, ha a zenéről van szó. Mi állhat még előtted?

2017 májusában Sasha live show-ján én magam fogom énekelni a vokálokat a londoni Barbican Theatre-ben. A show-ra pár óra alatt minden jegy elkelt, és már jó pár év eltelt, mióta élőben énekeltem, szóval ez nagyon izgalmas és ijesztő egyben.

Melyek voltak számodra az év legjobb trackjei?

NIKOLA GALA – KOMPLEX 1 (JANSONS REMIX) – LOWER EAST
PARIDE SARECINI FEAT. MONCE – BURNING – TRUESOUL
ERIC SNEO – OUT OF STEP – TRONIC RECORDS

A magánéletben mi köti le időd nagy részét?

Nagyon normál dolgok – a családommal vagyok, barátokkal pubozunk, indiai kaját eszem, filmeket nézek, vagy az UFC-t… Ilyen és hasonló dolgok.

Üzenet Magyarországnak?

Igen, szeretném hálámat kifejezni Nektek, hogy támogatjátok zenéimet és a DJ showimat az elmúlt 15 évben. Sokszor voltam nálatok és minden alkalommal nagyon jól éreztem magam, és remélem sok ilyen lesz még a jövőben!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/487941518079539