Események betöltése
  • Ez az event elmúlt.

Quivver & Kintar All Night Long

június 3 @ 23:00 - június 4 @ 07:00 Track Terrace, Neumann János u. 2.
Budapest, Pest 1117 Magyarország
2.500 Ft - 13.000 Ft

“Members of Progressive House” – ezúttal nyári kiadásban, a Track Terrace szezonnyitóján!

Abban a megtiszteltetésben részesültünk, hogy a budapesti nyár legmenőbb Duna-parti helyének nyitóbuliját mi prezentálhatjuk nektek. A fenomenálisan sikerült Cinema Hall szezonzáró Frisky Showcase fellépőparádéja után most megint valami más következik: az ott hallható sok, rövid, színes szett helyett ezúttal a kényelmes kibontakozásokon van a hangsúly.
Két headliner név egész éjjel. Két név, melyek önmagukban helyt állnak a progresszív house gyökereinek, jelenének és jövőjének eszenciájaként. Az egyebek mellett Space Manoeuvres néven is ismert John Graham aka Quivver nem szorul különösebb bemutatásra; az immár 25 éve praktizáló, legendás brit producer tulajdonképpen a progresszív hangzás ezer arca egy személyben. Az ikonikus Bedrock, Toolroom Records, Strictly Rhythm és Yoshitoshi Recordings labelek alatt megjelent lemezeket jegyző Graham mindig is az egyik legelőremutatóbb és legeklektikusabb figurának számított, s nincs ez másként ma sem. Munkássága rendkívül szerteágazó, hisz különféle zenei alteregói mellett sokat dolgozott és turnézott a Hybriddel, dalokat szerez és énekel is, de nem mehetünk el szó nélkül az immár 15 éve megalapított, saját kiadója, a Boz Boz mellett sem.
Ez a kiadófőnökök éjszakája lesz, hiszen az est másik fele az Ibizán rezidenskedő, ifjú argentin zsenit, a Sudam Recordings-góré KINTAR, avagy Jonathan Keseit illeti, aki a modern progresszív house újabb generációjának egyik legnagyobb, s egyben legnépszerűbb reménysége jelenleg. Így találkozik a történelem a jelennel, hogy közösen előremutassanak a jövőbe. És így mindkettejüknek bőven lesz ideje is elmesélni nekünk, amit szeretne. Mindannyiunk közös nyelvén.
Nem kevésbé legendás warmupról is gondoskodtunk: a bulit a hazai nagykutyák, azaz Slam Jr és Dj Kühl vezetik fel a tőlük megszokott magas minőségben és gondos alapossággal.

  • Comments

Részletek

Kezdés:
június 3 @ 23:00
Vége:
június 4 @ 07:00
Összeg:
2.500 Ft - 13.000 Ft
Esemény Category:

Helyszín

Track Terrace
Neumann János u. 2.
Budapest, Pest 1117 Magyarország
+ Google Térkép