Események betöltése
  • Ez az event elmúlt.
FREE

Members of progressive house” with Quivver aka John Graham

2015-12-19 @ 23:00 - 2015-12-20 @ 07:00 Cinema Hall Budapest, Dorottya u. 2-4.
Budapest, Pest 1051 Magyarország

A Legendary Moments áprilisi “members of Home” eseménye után borítékolható volt a folytatás, és ezúttal sem bíztak semmit a véletlenre a szervezők. A legendás időszakot felidéző eseménysorozat egy szuper teaser videóval indította a hetet, amit most be is mutatunk nektek.
Újra #ottHOME: members of progressive house

Mindjárt itt van egyenesen Los Angelesből John Graham aka QUIVVER, akinél keresve sem lehetett volna jobbat választani az ezúttal “members of progressive house” névre keresztelt hamisítatlan progi bulira. A termékeny producer megjárta a Yoshitoshi Recordsot, és a mai napig alappillére a Bedrock Recordsnak, számtalan kiadványa közül pedig lehetetlen egyet is kiemelnünk.

Hazai fronton is nagyot domborít a Kasino – Cinema Hall, hiszen Yvel & Tristan hét év után rukkol elő újra legendás  szettel (a Legendary Moments koncepciója szerint eseményeik nem klasszik rendezvények, hanem egyenesen legendásnak aposztrofálhatóak – ez nem klasszik ez legenda szól a szlogen), és szigorú órák is lesznek Zsazsa vezetésével: Slam Jr. & Goyes, azaz a Strictly!

Lank Peti barátunk egyenesen Argentínából érkezik az emlékestre, ahol is nyilván magába szippantotta a legfinomabb house ütemeket. Na nem mintha erre szüksége lett volna az igen nagy kvalitással bíró művésznek.

Ha #ottHOME, akkor Kühl Tamás nem maradhat ki, ahogyan a Legendary Moments bulikon sokadszor bizonyíthat a Prime FM vezetője , Rich is.

John Graham aka Quivver ( Bedrock, Yoshitoshi Recordings )
Yvel & Tristan 7 év után újra klasszik szettel a srácok
Strictly! (Official) szigorú órák Peter Slam Jr…-al és Goyes-al.
Lank hazatér, hogy veletek ünnepeljen
Dj Kühl (Official Artist Page) igazi ottHOME szettel érkezik
Richard Rich Racz

  • Comments

Részletek

Kezdés:
2015-12-19 @ 23:00
Vége:
2015-12-20 @ 07:00
Esemény Category:

Helyszín

Cinema Hall Budapest
Dorottya u. 2-4.
Budapest, Pest 1051 Magyarország
+ Google Térkép